Известие

Collapse
No announcement yet.

Комфорт функция на стъклата 156 '99

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Комфорт функция на стъклата 156 '99

Здравейте колеги,

Дали има сравнително лесен начин да се свържат стъклата към централното и да се вдигат при заключване, аз от тоци разбирам, но не знам къде са изведени кабелите, или ако знаете майстор който да го прави, може да е полезно и за другите ?
    Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
    "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Модул към алармата,към 55-60лв.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

А майстор в София, който да го направи ?
      Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
      "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Мисля че почти всеки алармаджия би трябвало да може.Имам приятели на Зайчер и Пиротска които правят това.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

по-добре при алармаджия и задължително искай гаранция, че с тия китайските боклуци еднодневки
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Модул към алармата,към 55-60лв.
            По високите класове аларми имат допълнителен канал за управление, който се ползва за такива екстри.
            Alfa Romeo 1.8 TS `98
            sigpic

Comment

а дали ще се съгласят да го сложат към оригиналната аларма.

Comment

Алармата каква ти е, оригинална или спагана допълнително?
                Alfa Romeo 1.8 TS `98
                sigpic

Comment

Тази функция има и недостатък, от който много хора се оплакват - трябва да придобиеш навик винаги за вадиш ключа и да го взимаш, защото ако остане на таблото става шоу.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Тази функция има и недостатък, от който много хора се оплакват - трябва да придобиеш навик винаги за вадиш ключа и да го взимаш, защото ако остане на таблото става шоу.
                    Аз за това съм си изключил функцията автоматично заключване.
                    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Тази функция за която говориш е "автоматично заклюване" при напускане на колата и няма нищо общо с вдигане на прозорците при заключване на колата с дистанционното.
                      Alfa Romeo 1.8 TS `98
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                        Тази функция за която говориш е "автоматично заклюване" при напускане на колата и няма нищо общо с вдигане на прозорците при заключване на колата с дистанционното.
                        Да, наистина това е въпрос на настройка, просто напомням да се провери когато се правят настройките, защото при някои аларми двете функции действат едновременно, не могат отделно.
                        Last edited by old alfist; d.m.y г., 20:11.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stef_nikolaev Покажи съобщение
                          Здравейте колеги,

Дали има сравнително лесен начин да се свържат стъклата към централното и да се вдигат при заключване, аз от тоци разбирам, но не знам къде са изведени кабелите, или ако знаете майстор който да го прави, може да е полезно и за другите ?
                          В най-простия случай- два метра кабел и 4 диода, но много зависи от алармата. Мслех да го правя на моята, но прецених, че не ми е нужна тази гъзарийка. Иначе наистина става ефектно...
                          Alfa Romeo 1.8 TS `98
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                            В най-простия случай- два метра кабел и 4 диода, но много зависи от алармата. Мслех да го правя на моята, но прецених, че не ми е нужна тази гъзарийка. Иначе наистина става ефектно...
                            Брей, брей... винаги са ме радвали технически грамотните жени Ща цункам по муцунката
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                              Брей, брей... винаги са ме радвали технически грамотните жени Ща цункам по муцунката
                              Гледай да не ми осополевиш левачката...., а относно техническата реализация може да поспорим...
                              ПП понякога страдам от раздвоение на личноста и да не се окажеш изненадан каква колеШка съм ти ...
                              Alfa Romeo 1.8 TS `98
                              sigpic

Comment

Working...
                              X